Feestelijke opening Cosmo Truckcenter in Markaryd • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Feestelijke opening Cosmo Truckcenter in Markaryd

De nieuwe vestiging van Cosmo Truckcenter in het Zweedse Markaryd is officieel geopend. Aart de Koning , CEO van Cosmo Trucks en Bengt Göran Söderland, loco-burgemeester van Markaryd in Zuid Zweden, openden het nieuwe Cosmo Truckcenter.

Aart de Koning, ceo van Koops Furness en de loco burgemeester van Markaryd Bengt Göran Söderland, onthullen het naambord aan het Cosmo Truckcenter in MarkarydDe opening van het Cosmo Truckcenter in Markaryd, voorheen MF Trucks Center, voorziet volgens Cosmo duidelijk in een behoefte van de nationale en internationale transporteurs. Sinds CT International enige jaren geleden het importeurschap van DAF voor Finland verwierf, en er ook in Zweden activiteiten ontplooid konden worden onder de naam Cosmo Trucks Zweden, heeft de organisatie het vertrouwen weten te winnen van de Scandinavische beroepsgroep in Finland en in Zweden. Rieks Rozeman, binnen de Cosmo Trucks organisatie verantwoordelijk voor de Scandinavische activiteiten, omschrijft dat als volgt:
” Cosmo Trucks heeft binnen alle geledingen van het bedrijf de klant centraal staan. Dat proberen we uit te stralen via onze medewerkers, onze diensten en producten. En met succes! We groeien inmiddels met DAF in Zweden naar een marktaandeel in de nabije toekomst van 10 procent. De Finse en de Zweedse klant krijgt nu de service die hij verdient. Daar heeft het in het verleden wel eens aan ontbroken.” Cosmo Trucks heeft met DAF een product in handen, waarmee het doel van 10 procent marktaandeel gehaald gaat worden. Rozeman: “De combinatie van een kwaliteitsproduct, een goede klantgerichte organisatie en een optimaal servicenetwerk, staan daar borg voor.”

Het sterk gemoderniseerde Cosmo Truckcenter in Markaryd, voorzien van alle moderne truckfaciliteiten, staat op een grondstuk van 40.000m² en is direct gelegen aan de centrale transportader van Noord naar Zuid Zweden.
Lex Zandbergen de nieuw aangestelde managing director van Cosmo Truckcenter in Margaryd tijdens zijn uiteenzetting van de Zweedse markt

Cosmo Trucks en DAF namen de gelegenheid waar om, aansluitend aan de officiële opening van Cosmo Truckcenter in Markaryd, hun gasten een gevarieerd openingsprogramma aan te bieden. Rondom het centrale thema ‘ The Northern Connection’ was een informatief en recreatief programma opgebouwd, tijdens welke een aantal prominente sprekers hun opwachting maakten.
Eelco van Veen, managing Director voor DAF in Noord-West Europa, sprak over de toekomst van DAF en haar mogelijkheden in de Scandinavische landen.
Aart de Koning, CEO van Koops Furness nv, de holding waar Cosmo Trucks deel van uitmaakt, gaf een overzicht van de totale organisatie Koops Furness, waarin duidelijk de potentie naar voren kwam om van de Scandinavische markt een succes te kunnen maken.
Lex Zandbergen, de nieuw aangestelde managing director van Cosmo Truckcenter in Margaryd, gaf op heldere wijze zijn visie op de Zweedse markt. De aanvalsplannen die hij daarbij ontvouwde waren duidelijk: het realiseren van 10 procent marktaandeel in de nabije toekomst.

De belangstelling was, nationaal en internationaal, overweldigend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer