Foto’s: DAF presenteert XF Unity Edition • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: DAF presenteert XF Unity Edition

DAF Trucks brengt in heel Europa een unieke versie van de XF op de markt: de Unity Edition. Voor een optimaal chauffeurscomfort wordt deze bijzondere uitvoering zeer rijk uitgerust. En dankzij het standaard 36 maanden reparatie- en onderhoudscontract, weet de transportondernemer zich tegelijkertijd verzekerd van de laagste operationele kosten.

De Unity Edition is een volgens DAF ‘buitengewone truck voor een geweldig presterende sector in een uitdagende tijd’. Dat zijn heel wat superlatieven en dat is niet voor niets. De speciale truck is verkrijgbaar als Space Cab en Super Space Cab en wordt geleverd als trekker en als bakwagen. Zijn Paccar MX-13-motor levert een vermogen van 480 pk. De XF Unity Edition heeft een kenmerkende, land-specifieke striping. De nationale kleuren zien we terug in de grille en op de Brilliant White-cabine en spiegels. Daardoor is het meteen duidelijk waar de Unity Edition in kwestie vandaan komt.

De uitvoering van de Unity Edition verschilt van land tot land, maar omvat hoe dan ook de Luxury Air-bestuurdersstoel, het 15 centimeter dikke Xtra Comfort-matras op het onderbed, climate control systeem, DAF’s grote koelkast en het truck navigatiesysteem met zes luidsprekers. Voor maximaal rijcomfort is deze XF Unity Edition verder uitgerust met onder meer Predictive Cruise Control en de MX Engine Brake.

De Unity Edition wordt geleverd met een Care+ onderhoudscontract van 3 jaar. Dat garandeert een maximale uptime zonder zorgen. Bovendien ontvangt de chauffeur van een nieuwe XF Unity Edition een uitgebreid en aantrekkelijk DAF merchandise pakket.

De DAF XF Unity Edition is verkrijgbaar bij de DAF-dealers in een groot aantal Europese landen. De specificaties verschillen per markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer