Foto’s: Een Tesla Semi voor iedereen! • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Een Tesla Semi voor iedereen!

Foto: Tesla

Tesla heeft al een tijdje niets meer laten horen over de voortgang rond de marktintroductie van de Semi elektrische truck. Achter de schermen wordt getest en Elon Musk hintte vorige week op ‘toewerken naar serieproductie’. Voor wie dat toch allemaal te lang duurt: de Semi is nu voor iedereen per direct te bestellen, zij het op wat kleiner formaat.

Samen met alle personenauto’s van Tesla staat de Semi namelijk als diecast schaalmodel in de Tesla online shop. Volgens Tesla is het schaalmodel, 1:24, met eenzelfde precisie geproduceerd als de originele versie. Er is zelfs gebruik gemaakt van de 3D CAD data van het originele model. De details van het schaalmodel zijn daarom ook verbluffend, zegt Tesla. De prijs is er ook naar: 250 US dollars.

De Semi op schaal is 292 mm lang, 124 mm breed en 172 mm hoog. Hij weegt 1,48 kg. Bestellen van het Semi-schaalmodel kan hier. Verzending vindt alleen plaats naar adressen in de VS of Canada, dus wie er een wil moet een manier vinden om er toch een naar Nederland te krijgen.

Bron: Tesla

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer