G. Snel rijdt 's nachts voor Technische Unie • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

G. Snel rijdt ’s nachts voor Technische Unie

Technische Unie en G.Snel tekenden afgelopen week opnieuw een meerjarige overeenkomst voor de nachtelijke transporten vanuit de distributiecentra van Technische Unie in Alphen aan den Rijn en Strijen naar alle overslagpunten in Nederland.

G. Snel rijdt voor Technische UnieG.Snel in Woerden verzorgde de transporten al lange tijd vanuit Alphen. Drie jaar geleden kwamen de transporten vanuit het distributiecentrum Strijen daarbij. Elke nacht vertrekken volgens een precisietijdschema vele tientallen combinaties vanuit beide distributiecentra. Op beide locaties worden de transportwerkzaamheden gecoördineerd door medewerkers van G.Snel. De schommelingen in de werkdruk, door de twaalf uurs leveringen van Technische Unie, worden door G.Snel opgevangen.

G.Snel heeft vijfentachtig trailers in het Technische Unie circuit rijden. Het nachtcircuit sluit ook in belangrijke mate aan op het dagwerk van G.Snel. Daarmee worden veel goederen naar Woerden gehaald om vervolgens te worden opgenomen in het 24-uurs distributienetwerk van G.Snel. De distributie verloopt in twee stadia. De eerste auto’s verzorgen de transporten gedurende de nacht, de tweede serie auto’s starten rond 03.00 uur en leveren voor 06.00 uur goederen af. Deze auto’s verzorgen gedurende de dag ladingen uit het algemene G.Snel pakket. Daarna staan ze weer ter beschikking van Technische Unie.

Technische Unie en G.Snel hebben in het contract passages opgenomen die wederzijds aanzet geven om logistieke kostenreducties door te zetten, zoals het beter gebruik van transportmateriaal, zuiniger voertuigen en kilometerreductie.

De werkzaamheden voor Technische Unie zijn door G.Snel vastgelegd in een Service Level Agreement waarin de KPI niveaus op een hoog niveau vastgesteld zijn. Tijdsleveringen liggen bijvoorbeeld boven de 99,75 procent. G.Snel heeft op internet een kwaliteitssysteem ontwikkeld waar de verschillende prestaties real time worden bijgehouden. Ook worden via dit systeem Alle onregelmatigheden worden in dit systeem gemeld waarna automatisch een rapportage verzorgd wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer