Ga naar hoofdinhoud

Gelekt: de nieuwe MAN TGX

De nieuwe MAN TGX wordt volgende week in Bilbao officieel gepresenteerd, maar door een uit de hand gelopen publicatiedeal tussen MAN en een Duits vakblad staan de eerste foto’s nu online.

UPDATE: op verzoek van de betreffende uitgever en MAN Trucks is het beeld van de nieuwe MAN weer verwijderd van deze website.

Dat is jammer voor MAN, want het grote ‘tadááá-moment’ volgende week in Spanje wordt er een stuk minder spannend door. Het lek is ontstaan doordat MAN een publicatiedeal heeft gemaakt met een Duits transportvakblad. Zoiets gebeurt wel vaker, en de publicatiedatum zal netjes afgesproken zijn, maar het vakblad werd klaarblijkelijk deze week al gedrukt en de nieuwe MAN stond breeduit op de cover. En dan hoeft er maar één iemand te zijn met een smartphone en de foto’s staan op Facebook, zoals nu is gebeurd.

Om niet alles van de nieuwe MAN weg te geven publiceren we hierboven alleen één gelekte foto. Wie meer wil zien kan het vinden op Facebook. TTM.nl zal volgende week uitgebreid verslag doen over de nieuwe MAN.

2 reacties op “Gelekt: de nieuwe MAN TGX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer