Ga naar hoofdinhoud

Gezocht: beste transportbedrijf van Europa

Wie wordt ‘The European Transport Company of the Year 2010′? Diverse Europese transportmagazines, onder leiding van de Belgische uitgeverij MMM Business Media zoeken voor de tweede keer het beste transportbedrijf van Europa. Wint er weer een Nederlands bedrijf?

Van Maanen wint awardMet de verkiezing The European Transport Company of the Year 2010 wil de organisatie een transportbedrijf kiezen dat door professionaliteit en werkwijze een voorbeeld voor de transportsector is. Uit alle aanmeldingen worden zes finalisten gekozen die bij het Truck Europe Forum, februari 2010 in Brussel, worden uitgenodigd. Daar wordt de winnaar gekozen. Vorig jaar, bij de eerste editie van de verkiezing (foto links), won Van Maanen Transport uit Barneveld.

Er zijn wel een paar voorwaarden voor deelname. Zo dienen deelnemende bedrijven een wagenpark van minimaal 50 trucks te hebben en dient het zwaartepunt van de activiteiten bij goederenvervoer over de weg te liggen. Tevens moet het bedrijf in een EU-land gevestigd zijn.

Elk transportbedrijf dat voldoet aan de voorwaarden en denkt kans te maken op de titel, kan zich tot 23 november aanmelden via deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer