Goes Transport neemt TOP Transport & Logistiek over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Goes Transport neemt TOP Transport & Logistiek over

Goes Transport uit De Meern neemt met ingang van 1 januari 2009, met terugwerkende kracht dus, TOP Transport & Logistiek uit Aalsmeer over.

Goes TransportTOP Transport en Logistiek is een onderdeel van Leliveld Group, een van de grotere sierteelt organisaties in Nederland. Leliveld Group heeft besloten dat zij zich zal gaan richten op haar kernactiviteiten namelijk het verkopen van bloemen en planten aan retailorganisaties in Europa. Top Transport & Logistiek heeft een dusdanige schaalgrootte, dat het voor de verdere groei van het bedrijf belangrijk is om aan te sluiten bij een professionele, gespecialiseerde speler. Goes Transport en TOP Transport & Logistiek kunnen verder bouwen op een reeds jarenlange intensieve samenwerking.

Binnen Goes Transport gaat TOP opereren als een zelfstandige organisatie. In de dagelijkse operatie zal niets veranderen. Ook de aanspreekpunten in zowel planning als administratie blijven hetzelfde. Tevens zal de huisvesting op de huidige locatie blijven. Wel zal de faciliteit in Venlo op termijn worden gebruikt om goederenstromen van beide organisaties te groeperen.

TOP Transport & Logistiek blijft beschikken over de exclusieve rechten om het transport voor Leliveld Group de komende jaren te verzorgen. De overname heeft geen directe gevolgen voor de werkgelegenheid van beide organisaties.

TOP Transport en Logistiek heeft een wagenpark van 82 eigen vrachtauto’s en is met het hoofdkantoor gevestigd in Aalsmeer. Het bedrijf beschikt over een crossdock- en opslagfaciliteit in Venlo. Bij het bedrijf zijn ruim 130 werknemers werkzaam.

Goes Transport is een familiebedrijf, gespecialiseerd in geconditioneerd groupage vervoer. Met een wagenpark van 140 eenheden wordt voornamelijk fruit, groente, bloemen, planten en bloembollen vervoerd naar Duitsland, Frankrijk en Engeland. Tevens wordt er distributie binnen Nederland verzorgd. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer