Ga naar hoofdinhoud

Harbers Trucks krijgt vertrouwen Belastingdienst

Harbers Trucks heeft afgelopen week een Convenant Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst ondertekend. Horizontaal Toezicht betekent afstemming vooraf waar nodig en zoveel mogelijk werken in de actualiteit waardoor de controles achteraf minder intensief hoeven te zijn.

Ria Drost-Bouw namens de Belastingdienst en Jan Harbers namens Harbers Trucks ondertekenen het convenant.Dit betekent ook gebruikmaken van de kwaliteit die er in de keten is, afspraken maken over die kwaliteit en dubbel werk voorkomen. Samenwerken staat dus centraal. De Belastingdienst kan het toezicht veel efficiënter uitvoeren en Harbers Trucks loopt minder fiscale risico’s en ervaart minder administratieve lasten.

“Wij zien deze wijze van samenwerken met de Belastingdienst als een toegevoegde waarde naar onze klanten en leveranciers. Het proces om te komen tot het convenant is op prettige wijze en in een open sfeer verlopen. Wij zien de samenwerking dan ook met vertrouwen tegemoet”, aldus Jan Harbers.

Harbers Trucks, een familiebedrijf met circa 125 medewerkers, is Volvo Truckdealer op de Veluwe met vestigingen in Barneveld, Apeldoorn, Veenendaal, Harderwijk, Elst en Duiven. Het bedrijf levert diensten inzake verkoop van nieuwe en gebruikte vrachtwagens, reparatie en onderhoud van trekkend en getrokken materieel, verhuur van vrachtwagens, schadereparaties en carrosseriewerkzaamheden. 

Belastingdienst sluit convenant met Harbers Trucks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer