Ga naar hoofdinhoud

Innovam zoekt weer “Beste Leerbedrijf”

Opleidingsorganisatie Innovam is weer op zoek naar het ‘Beste Leerbedrijf’ in de mobiliteitsbranche. Voor het eerst wordt dit jaar ook de ‘Beste Leermeester’ gekozen.

spreeuwelInnovam zegt dat Leerbedrijven onmisbaar zijn in de ondersteuning opleiding van toekomstige vakmensen. Om dit belang te onderstrepen, wordt elk jaar de prijs voor ‘Het Beste Leerbedrijf’ uitgeloofd door het ministerie van OCW. Een prestigieuze landelijke onderscheiding voor het bedrijf dat praktijkleren het beste stimuleert en toepast en daarmee een voorbeeld is voor andere leerbedrijven. Innovam zoekt het beste leerbedrijf van de mobiliteitsbranche in de categorieën Personenauto, Tweewieler en Bedrijfsauto. Van deze drie ‘Beste Leerbedrijven’ gaat er uiteindelijk één door naar de landelijke verkiezing waaraan alle branches deelnemen. Vorig jaar sleepte onder andere Renault Trucks Van Spreeuwel de prijs in de wacht.
Aanmelding
Bedrijven kunnen zich tot 1 augustus voor de verkiezing aanmelden via de Innovam-adviseur. Uit alle aanmeldingen voor ‘Beste Leerbedrijf’ wordt een eerste selectie van negen bedrijven gemaakt, drie genomineerden per categorie. De jury bezoekt deze bedrijven in september 2010. De winnaar wordt begin november bekendgemaakt. Uit de aanmeldingen voor ‘Beste Leermeester’ worden los van de categorie drie leermeesters genomineerd, die ook door een jury worden bezocht.
Meer info op de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer