Ga naar hoofdinhoud

Iveco S-Way wint iF Design Award

Iveco heeft met haar S-Way de meest prestigieuze design award ter wereld gewonnen: de iF Design Award, in dit geval in de categorie Automobiles/Vehicles.

De jaarlijkse award is een erkend symbool van uitmuntendheid op het gebied van design en wordt georganiseerd door iF International forum Design GmbH, een van de oudste onafhankelijke designinstellingen ter wereld.

De Iveco S-Way werd door de internationale jury van 78 onafhankelijke deskundigen geselecteerd uit 7.298 inzendingen uit 56 landen. De criteria voor de selectie waren de mate van innovatie en uitwerking, waarbij werd gekeken naar het unieke karakter, de uitvoering en de afwerking van het product; functionaliteit, inclusief bruikbaarheid, ergonomie, veiligheid; esthetische en emotionele aantrekkingskracht, ruimtelijk concept; bedrijfsverantwoordelijkheid in termen van productie-efficiëntie, inachtneming van milieunormen en carbon footprint, sociale verantwoordelijkheid en universeel design; en positionering van het product.

Thomas Hilse, Iveco Brand President: “Het is een eer om zo’n prestigieuze prijs te ontvangen. Het is een belangrijke erkenning van een gezaghebbende onafhankelijke jury dat we ons doel hebben bereikt: het idee van klantgerichtheid herdefiniëren met een voertuig dat gebruik maakt van design en de nieuwste innovaties op het gebied van connectiviteit en automatisering om een complete oplossing te bieden die onze klanten en bestuurders ‘unstoppable’ maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer