Iveco laat Gorinchem links liggen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Iveco laat Gorinchem links liggen

Iveco gaat de nieuwe S-Way in Nederland geheel zelfstandig  introduceren en mijdt daarbij beurzen. Na een eerste preview op het Truckstar Festival laat Iveco Transport Compleet in Gorinchem links liggen en gaat dit najaar met haar eigen roadshow, de Iveco S-Way Ride & Drive dagen, door Nederland toeren. Ondernemers en chauffeurs kunnen dan op verschillende locaties verspreid over Nederland de S-Way zelf ervaren.

Het Iveco-feestje gaat van start in oktober in Amsterdam en zal zich in de weken daarna verplaatsen naar Etten-Leur, Hoogeveen, Tiel en Venlo. Op de donderdag en vrijdag hebben met name ondernemers en wagenparkbeheerders de kans om in de S-WAY plaats te nemen en het gesprek aan te gaan met de verkoopadviseurs van Iveco. Op zaterdag is er een speciale chauffeursdag. Chauffeurs zijn samen met hun gezin, familie, vrienden en/of collega’s van harte welkom om een kijkje te nemen op een van de locaties en het ‘I AM UNSTOPPABLE’ gevoel, het nieuwe motto bij de S-Way te ervaren. Er valt voor iedereen van alles te zien en te beleven.

Door het organiseren van het Ride & Drive evenement geeft Iveco een duidelijk signaal af door haar modellen op persoonlijke wijze te presenteren aan het publiek. Ride & Drive is laagdrempelig, gastvrij en toegankelijk voor iedereen, van chauffeur tot aan de directeur.

De klantgerichtheid kwam tevens tot uiting bij het ontwerpen van de Iveco S-Way. De Iveco S-Way is ontworpen om het leven van de chauffeur nog comfortabeler te maken én de TCO (Total Cost of Ownership) verder te verlagen. Van de nieuwe grote cabine tot alle connectiviteitsmogelijkheden, de S-Way is grondig vernieuwd. Iveco trekt hiermee de lijn door naar het Ride & Drive evenement. Enthousiaste ondernemers kunnen tijdens het evenement rijden in een van de geheel verzorgde demo voertuigen van de S-Way. Vooraf en na afloop is er dan ruimschoots ruimte voor het beantwoorden van alle vragen.

Iveco heeft besloten niet deel te nemen aan Transport Compleet in Gorinchem op 3, 4 en 5 september 2019. Het bedrijf kiest voor een individuele benaderingswijze. De nadruk ligt dit jaar op het Iveco S-WAY Ride & Drive evenement, waar ook onder andere de nieuwe Iveco Daily te zien zal zijn. Meer informatie over het evenement valt spoedig te lezen via de social media en de website van Iveco Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer