Stralis Hi-Road voor G. Kuyf • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Stralis Hi-Road voor G. Kuyf

Transportbedrijf G. Kuyf uit Utrecht heeft onlangs twee nieuwe Iveco Stralis Hi-Road trekkers in gebruik genomen. Iveco-dealer Schouten leverde de voertuigen af vanuit de vestiging in Utrecht. G. Kuyf heeft gekozen voor de 400 pk sterke Cursor 9 dieselmotor die de Euro 6 emissienorm behaalt zonder toepassing van EGR.

???????????????????????????????
De nieuwe Iveco’s van het transportbedrijf uit Utrecht zijn uitgevoerd met de Hi-Road cabine, ideaal geschikt voor ritten van middellange afstanden en distributievervoer. Onder de cabine is een Cursor 9 dieselmotor geplaatst met een vermogen van 400pk en 1700Nm koppel. De motor is gekoppeld aan een automatische EuroTronic 12-gangs versnellingsbak.

De Iveco Stralis voldoet aan de Euro 6 emissienorm door de nabehandeling van uitlaatgassen middels het Hi-eSCR systeem. Iveco maakt in de gehele Euro 6  range zware voertuigen geen gebruik van uitlaatgas recirculatie. Dit zorgt voor een schonere verbranding, lager brandstofverbruik en een langer onderhoudsinterval. Internationaal Transportbedrijf G. Kuyf heeft meerdere Iveco’s in het wagenpark. Iveco Schouten is dan ook zeer trots op de lange en vruchtbare relatie met G. Kuyf.

Internationaal transportbedrijf G. Kuijf is opgericht in de jaren 20 van de vorige eeuw. Toen werden melkbussen met paard en wagen van de boerderij naar de fabriek gereden. In de loop van de tijd groeide het bedrijf en werden de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met veetransport en stukgoedvervoer voor o.a. Van Gend & Loos. Inmiddels heeft de derde generatie Kuijf de leiding over het transportbedrijf dat in 1991 verhuisde van Kockengen naar de Maarssenbroeksedijk in Utrecht. Hedendaags zijn zij in het bezit van een wagenpark van zestig trekkende eenheden en verzorgen zij  dagelijks nationaal distributievervoer en Benelux stukgoedvervoer. Ook verhuren zij veelal een vrachtwagen met chauffeur, die door de klant zelf naar eigen inzicht ingezet kan worden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer