Tien Iveco Stralis Hi-Way trekkers voor PART • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Tien Iveco Stralis Hi-Way trekkers voor PART

Op zaterdag 25 juli 2015 heeft transportbedrijf PART BV uit Geldermalsen een serie van tien nieuwe Iveco Stralis Hi-Way trekkers in gebruik genomen. Met de nieuwe voertuigen zal PART de activiteiten voortzetten van het op 21 juli failliet verklaarde FSC Logistics BV uit Bemmel. Iveco-dealer Schouten, die de tien trekkers in twee en een halve dag klaar heeft kunnen maken, leverde de 420 pk en 1900 Nm sterke Iveco’s af.

Iveco Strailis Hi-Way trekkers voor PART BV
PART BV is een veelzijdig logistiek dienstverlener met een wagenpark met eigen materieel aan trekkende eenheden en trailers. De combinatie met de vaste charters die het bedrijf uit Geldermalsen heeft zorgt voor een zeer flexibel inzetbaar geheel. Het team van medewerkers van PART BV heeft tientallen jaren ervaring binnen de transportbranche, zowel op de weg als op kantoor. PART BV heeft zich in de loop der jaren onder andere gespecialiseerd op transport van en naar Frankrijk.

Iveco Stralis Hi-Way

De tien nieuwe Iveco’s van PART BV zijn uitgevoerd met de grootste cabinevariant, de Hi-Way. Onder de cabine bevindt zich de FPT Cursor 11 dieselmotor die een vermogen levert van 420 pk en 1900 Nm. Uniek is dat Iveco de Euro VI emissienorm bereikt zonder de toepassing van EGR. Dit zorgt voor een gunstiger brandstofverbruik en langere vastgestelde onderhoudsintervallen. Het onderhoudsinterval voor de Iveco Stralis is vastgesteld op 150.000 kilometer, of één keer per anderhalf jaar.

Iveco Stralis Hi-Way trekkersIveco Stralis Hi-Way trekkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer