VLOG - Net als TTM.nl ook rijden met de nieuwe Iveco S-Way? • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VLOG – Net als TTM.nl ook rijden met de nieuwe Iveco S-Way?

Een paar weken geleden kon TTM.nl uitgebreid rijden met de nieuwe Iveco S-Way, zowel in diesel- als in LNG-versie. Wie niet kan wachten om dat ook te doen hoeft ook niet te wachten want vanaf 7 november starten de Iveco S-Way Ride & Drive dagen!

Het eigen evenement van Iveco voor de ondernemer én chauffeur start op 7, 8 en 9 november in Amsterdam. Het Iveco S-Way konvooi vervolgt daarna haar weg naar Etten-Leur, Hoogeveen, Tiel en Venlo.

Bij de Ride & Drive dagen staat de hele Iveco familie voor de bezoeker klaar. Iveco nodigt iedere ondernemer en chauffeur uit om in te stappen in de nieuwe S-Way. Tijdens deze dagen hebben bezoekers de kans om zelf achter het stuur te kruipen en als een van de eerste het ‘I AM UNSTOPPABLE’ gevoel te ervaren. De zaterdag is speciaal voor chauffeurs, zodat zij ook hun familie en vrienden mee kunnen nemen. Er valt voor iedereen van alles te zien en te beleven! Zo is er vermaak en vinden er activiteiten plaats voor jong en oud.

De Iveco S-Way Ride & Drive dagen vinden plaats op donderdagen van 14.00 tot 21.00 uur, vrijdagen van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Kijk op de www.drivethenewway.nl/ voor de betreffende locaties en data.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer