Ga naar hoofdinhoud

Karin Rådström langer bij Mercedes-Benz

Karin Rådström heeft van de Raad van Commissarissen van Daimler Truck een contractverlenging gekregen. De Zweedse Rådström blijft nu tot en met 31 januari 2029 de hoogste baas bij Mercedes-Benz Trucks.

Rådström is en blijft in haar functie ook lid van de Raad van Bestuur van Daimler Truck. Joe Kaeser, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Daimler Truck: “Karin Rådström levert uitstekend werk en heeft Mercedes-Benz Trucks in een moeilijke omgeving met succes ontwikkeld. Zij heeft nieuwe accenten gezet bij de ontwikkeling van de prestatiecultuur en bevordert met name klantgerichtheid, empowerment en diversiteit. Wij verheugen ons op de voortzetting van onze samenwerking en de gezamenlijke vormgeving van duurzaam transport.”

Het huidige contract van Karin Rådström eindigt op 31 januari 2024. Als lid van de Raad van Bestuur is Karin Rådström sinds 1 februari 2021 verantwoordelijk voor het merk Mercedes-Benz Trucks en de regio’s Europa en Latijns-Amerika.

Karin Rådström, vorig jaar nog geïnterviewd voor TTM.nl, begon haar carrière bij Scania in 2004 na het afronden van haar Master of Engineering in Industrial Management aan het Royal Institute of Technology in Stockholm. Sinds 2007 heeft ze verschillende senior managementfuncties bekleed binnen de verkoop- en serviceorganisatie van Scania voordat ze begin 2021 bij Daimler Truck in dienst trad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer