Ga naar hoofdinhoud

Koninklijke Jongeneel sluit contract met MAX-Repair

Vanaf 1 Juli 2013 werkt Koninklijke Jongeneel samen met het internationale schadeherstelnetwerk MAX-Repair voor het volledig afhandelen en beheren van al haar truckschadeherstel voor haar nationale wagenpark. De ontzorging rondom truckschadeherstel, de aanwezige infrastructuur en de centrale aanpak van MAX-Repair waren bepalend voor het tot stand komen van de overeenkomst.

Jongeneel Max repairCo Valckx, projectleider logistiek bij Koninklijke Jongeneel: “Wij zijn nationaal georiënteerd en ambitieus. Met ons landelijk netwerk van 44 vestigingen leveren we overal in Nederland snel de juiste materialen op de juiste plaats. De fit met het landelijke netwerk van MAX-Repair met 38 vestigingen was dan ook snel gelegd. Tevens heeft MAX-Repair bij ons indruk gemaakt met de aanwezige kennis en kunde rondom schadeherstel en het carrosserie vakmanschap voor bestelauto’s, trucks, trailers en zwaar materieel.”

Onafhankelijk schadeherstelnetwerk

Koninklijke Jongeneel heeft een rijke historie van meer dan 200 jaar op het gebied van verkoop en distributie van hout, plaatmaterieel en afbouwproducten aan de professionele bouw en industrie via een landelijk netwerk van 44 vestigingen. Koninklijke Jongeneel is een zelfstandige business unit die behoort tot de moedermaatschappij N.V Deli Universal in Rotterdam. MAX-Repair is een internationaal georiënteerd fabricaat onafhankelijk schadeherstelnetwerk voor bestelauto’s, trucks, trailers en zwaar materieel. MAX-Repair is ontstaan uit de bundeling van de werkplaatsen, reclamestudio’s en schadeherstelbedrijven van de bedrijven Cosmo Trucks, Koops Furness Trucks, Loven Trucks en Truckland. Hierdoor is een universeel schadeherstel netwerk ontstaan, verspreid over Nederland en België met een netwerk van 10 schadeherstelbedrijven met 38 service werkplaatsen, inclusief 3 reclamestudio’s. Er werken circa 1200 medewerkers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer