Ga naar hoofdinhoud

Limpens Elsloo test zelf Euro 6 trucks

Bij Limpens Elsloo zijn de laatste twee trekkers afgeleverd voor het euro 6 project dat bij het transportbedrijf loopt. Er zijn van vier merken telkens twee trekkers besteld in de euro 6 versie. Volvo, Mercedes, DAF en MAN zijn de merken die de komende tijd aan de tand zullen worden gevoeld. De bedoeling is dat er uiteindelijk twee merken overblijven voor toekomstige aankopen.

Limpens Euro 6Alle euro 6 trucks hebben een vermogen van 410pk, behalve de Volvo’s die een vermogen hebben van 460pk. Alle trucks zijn voorzien van de nodige veiligheidsopties zoals Lane guard, adapted cruise control, vehicle stability, driver alert system en airbag. De Volvo en Mercedes zijn tevens uitgerust met een systeem voor wegherkenning en daar het rij- en schakelgedrag op aanpast. Als laatste veiligheidsoptie is er gekozen voor een waarschuwingssysteem dat controleert of de koppelschotel goed dichtzit na het aankoppelen.

Ook aan de chauffeur is gedacht, de auto’s zijn allemaal voorzien van de hoogste cabine variant, stand kachel, standkoeling, koelkast, TV met Dvd, dubbel bed, navigatie en uitgebreide instructies ook voor de Code 95. Limpens vervoert met ruim 90 trekkers en 220 bulkopleggers bulk producten door geheel Europa. De nadruk ligt op Spanje, Frankrijk, Benelux en Groot Brittannië.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer