Ga naar hoofdinhoud

150ste MAN voor Kuypers Kessel

Kuypers Kessel, actief in infrastructuur, projectontwikkeling, transport & logistiek en in de productie en handel van bouwgrondstoffen, bestaat al bijna 90 jaar en werkt al lang met MAN Trucks. Onlangs werd de 150e truck van dat merk feestelijk in bedrijf genomen, een MAN TGX 18.480 BLS 4×2 trekker met XLX cabine.

MAN Kuypers Kessel (1)
Kuypers Kessel heeft een eigen wagenpark van in totaal 35 trekkende eenheden waarvan het merendeel van het merk MAN. Reden om wederom voor dit merk te kiezen was de ervaring die Kuypers Kessel opdeed met de Efficientline2 modellen. Twan Kuypers, directeur van de divisie Transport & Logistiek (rechts op de foto naast Edwin Meijerman van MAN): “Wij halen bijzonder goede resultaten met deze trucks en bovendien bewijzen de MAN trucks zich als erg betrouwbaar. Mede dankzij de uitstekende relatie die wij hebben met onze dealer, MAN Venlo, maakte dat de beslissing eenvoudig. Binnen Kuypers Kessel staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel, net als innovatie. Stuk voor stuk thema’s die die de klant ook herkent in de MAN-trucks van het bedrijf. Met de nieuwste MAN-trucks heeft het merk weer een stap MAN Kuypers Kessel (4)gezet naar nog veiliger transport door middel van de noodremassistent (EBA2) en het spoorbewakingsysteem (LGS). Systemen waarmee de chauffeurs voortaan nóg veiliger onderweg zijn.”

Met de Euro 6 MAN trucks zet Kuypers Kessel een nieuwe stap naar een nog duurzamer wagenpark. Dat is belangrijk want MVO is een van de kernwaarden van Kuypers Kessel en daarbij steeds vaker een belangrijk argument bij aanbestedingen. De trucks van Kuypers uit Kessel worden zowel regionaal als internationaal ingezet. Kuypers vervoert eigen producten zoals bouwgrondstoffen en producten voor derden. In totaal wordt 35% voor de zusterbedrijven en 65 procent voor derden vervoerd. De lading aan boord van de trucks loopt uiteen van bouwgrondstoffen tot secundaire brandstoffen, schroot en cokes. De helft van het wagenpark is de gehele week van huis, daarom wordt ook gekozen voor de ruime XLX-slaapcabines.

Voor reparatie en onderhoud maakt Kuypers Kessel gebruik van de diensten van de MAN-dealer. Twan Kuypers: “Wij hebben voor alle trucks een reparatie- en onderhoudscontract afgesloten waardoor wij altijd perfect zicht hebben op de kosten per voertuig.”

MAN Kuypers Kessel (10)

 

Eén reactie op “150ste MAN voor Kuypers Kessel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer