Nieuwe Eberspächer Cooltronic voor MAN TGX • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Eberspächer Cooltronic voor MAN TGX

Koel blijven is belangrijk voor vrachtwagenchauffeurs, weet Eberspächer en daarom introduceert het merk een nieuwe Cooltronic 1000 Slim Hatch standairco speciaal voor de MAN TGX.

Met een koelvermogen van ongeveer 1.000 tot 1.400 watt garandeert de Cooltronic range een aangename temperatuur in de cabine. De gehele unit is ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en werkt op accuvoeding, waardoor deze volledig onafhankelijk van de motor is. Hierdoor blijft de cabine aangenaam koel tijdens rustperioden en pauzes of terwijl de vrachtwagen wordt geladen en gelost.

De Cooltronic is nu ook beschikbaar voor de MAN TGX (TGA) vrachtwagenmodellen. De compacte unit heeft een plat ontwerp en is een op maat gemaakte oplossing voor vrachtwagens met een XLX-bestuurderscabine – zonder aanpassingen aan de spoiler die nodig zijn tijdens de installatie. De meegeleverde montageset speciaal voor MAN-voertuigen maakt de installatie van het voorgevulde systeem een ​​fluitje van een cent: de Cooltronic 1000 Slim Hatch / MAN kan in slechts drie uur aan het dakluik worden bevestigd. De installatieset wordt geleverd met afdichtingsmateriaal, bevestigingsmiddelen en alle benodigde kleine onderdelen, passende kabels en het interne afdekpaneel. Met de afstandsbediening of via het moderne bedieningspaneel op de unit kan de bestuurder de temperatuur regelen om een ​​uniforme koeling in de bestuurderscabine te garanderen. Hierdoor kan hij koel blijven en zich opgefrist en productief voelen wanneer hij na een pauze weer op pad gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer