Ga naar hoofdinhoud

‘Nieuwe MAN debuteert op 10 februari 2020’

Foto: Martti Peltonen

Joachim Drees, CEO van MAN Truck & Bus, heeft deze week op de Traton Innovation Day dat de nieuwe truckgeneratie van MAN op 10 februari 2020 wordt gelanceerd. Het nieuwe vlaggenschip van de truckfabrikant vervangt de huidige generatie MAN-trucks, waarvan er wereldwijd miljoenen zijn verkocht sinds de introductie in 2000.

Volgens de MAN-topman gaat de nieuwe MAN truckgeneratie nieuwe normen stellen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en connectiviteit. “Onze doelstelling bij de ontwikkeling van de nieuwe truckgeneratie was om het werk van onze klanten en hun chauffeurs nóg eenvoudiger, efficiënter en comfortabeler te maken. De nieuwe MAN-truck biedt veel meer dan enkel fysiek transport; het is een complete, geïntegreerde transportoplossing die is ontwikkeld op basis van efficiënte digitalisering en automatisering. Zónder afbreuk te doen aan de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid waar de trucks van MAN bekend om staan”, benadrukt Joachim Drees.

De CEO van MAN verklaarde daarnaast dat de configuratie van de nieuwe generatie trucks wordt gebaseerd op een nieuw, modulair concept. “Met onze nieuwe configurator wordt het eenvoudiger om op basis van specifieke klantwensen een tailormade truck samen te stellen.”

Meer nieuws over de nieuwe MAN truckgeneratie wordt naar verwachting bekendgemaakt tijdens de officiële introductie op 10 februari 2020. Voor die tijd zullen er ongetwijfeld een of meerdere teasers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer