Truck-of-the-Year Award 2021 arriveert in Leusden • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Truck-of-the-Year Award 2021 arriveert in Leusden

Wouter Engelbertink (links) en Arjan Velthoven

De MAN TGX is International Truck of the Year 2021, en daar zijn ze bij de Nederlandse importeur MAN Truck & Bus Nederland in Leusden ook bijzonder blij mee. TTM.nl hoofdredacteur en Nederlands ITOY-jurylid Arjan Velthoven overhandigde deze week een replica-trofee aan Wouter Engelbertink, managing director van MAN Truck & Bus Nederland.

De originele trofee werd dit jaar virtueel aan MAN CEO Andreas Tostmann overhandigd door juryvoorzitter Gianenrico Griffini. De lovende woorden voor de MAN TGX werden nog eens door Velthoven herhaald: “De MAN TGX is de terechte International Truck of the Year 2021. Hij heeft een fraai nieuw design en hij is echt ontworpen voor de chauffeur. Maar met een prima aandrijflijn en slimme technologie heeft hij ook de ondernemer veel te bieden.”

“De titel International Truck of the Year stemt ons natuurlijk enorm trots”, aldus Wouter Engelbertink. “Ruim vijf jaar heeft MAN keihard gewerkt om de beste truck te ontwikkelen voor zowel chauffeurs als ondernemers. En als dan een jury van 24 vakjournalisten je uitroept tot beste truck van het jaar dan doet veel met mij, mijn team en iedereen die voor MAN in Nederland werkt. Het is een fantastische waardering voor alle tijd, energie en passie die we met z’n allen in dit prachtige merk stoppen. Deze prijs geeft ons dan ook een extra boost om onze positie in Nederland verder uit te bouwen”, aldus Engelbertink.

Wouter Engelbertink

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer