MAX-Repair start truckruitenservice • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

MAX-Repair start truckruitenservice

Schadeherstelketen MAX-Repair heeft haar dienstverlening uitgebreid met een nieuwe service: het compleet vervangen van Truckruiten inclusief montage voor vaste tarieven.

ruitschadeMarc Stottelaar, directeur MAX-Repair Helmond vertelt “MAX-Repair laat met deze nieuwe truckruiten service weer zien dat ze er alles aan doet de schadelast van vervoerders zo laag mogelijk te houden. De all-in prijs, de merk- en fabricaatonafhankelijkheid en de lage prijzen helpen de vervoerders, juist in deze barre economische tijden waar ieder euro geldt. Vervoerders kunnen via het bekende centrale telefoonnummer 088-119 91 00 of via één van de 38 lokale MAX-Repair vestigingen inlichtingen krijgen of direct een afspraak maken voor het vervangen van een ruit. Het repareren van kleine sterretjes behoort ook tot de mogelijkheden tegen een vast tarief.”

MAX-Repair is de naam van het internationaal georiënteerde schadeherstelnetwerk voor bestelauto’s, trucks, trailers, personenvervoer en zwaar materiaal met landelijke dekking in Nederland en België.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer