Ga naar hoofdinhoud

MAX-Repair voor ’t eerst naar Hardenberg

MAX-Repair is in Hardenberg voor ’t eerst met een geheel eigen stand te zien, in hal 1. MAX-Repair is naar eigen zeggen het eerste en enige landelijke netwerkwerk voor bestelauto’s, bedrijfswagens en zwaar materieel.
maxrepairMAX-Repair zal tijdens de Carrosserie Vakdagen een aantal noviteiten en activiteiten tonen van haar landelijke dienstverlening. Zo zal er uiteraard aandacht zijn voor het op locatie kunnen richten van voertuigen, middels het concept van ‘De Rijdende Richter’. Ook de MAX-Repair standaard voor het chassis meetrapport zal gedemonstreerd worden plus een professionele uitleg hoe dit bijdraagt aan het verlagen van de uiteindelijke schadelast, kostenreductie en besparingen voor opdrachtgevers; vervoerders en wagenparkbeheerders. Tevens zal er aandacht besteed worden aan voertuigreclame en de nieuwste technieken die hier tegenwoordig mogelijk zijn.

MAX-Repair is de naam van het schadeherstelnetwerk voor bestelauto’s, bedrijfsvoertuigen en zwaar materiaal met landelijke dekking in Nederland en België. MAX-Repair is ontstaan uit een bundeling van de werkplaatsen, reclamestudio’s en schadeherstelbedrijven van de bedrijven Cosmo Trucks, Koops Furness Trucks, Loven Trucks en Truckland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer