Meeneem-toilet voor in de truck • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Meeneem-toilet voor in de truck

Echte truckers hebben gewoon een oude fles in de cabine voor als ze onderweg hoge nood krijgen, maar het kan ook hygiënischer. Met de Roadbag (of de Ladybag).

roadbagHet ‘meeneem-noodtoilet’ in zakformaat biedt uitkomst in de file, op een buitenlandse parkeerplaats, kortom overal waar men niet de gewenste (zuivere) sanitaire voorzieningen vindt.
“De Roadbag en Ladybag zijn voorzien van een ‘superabsorber”, legt Ton van de Ven van importeur Vedeve Oirschot uit. “De urine komt via de opening in het ‘nood-toiletje’ terecht. Daar komt het direct in aanraking met speciale, superabsorberende kunststofkorrels. Zo ontstaat er een vaste gel, waardoor er geen druppels meer kunnen vrijkomen. Ook voorkomt de gel dat er onaangename geuren ontsnappen.”

De Roadbag en Ladybag passen in elke jas, tas en dashboardkastje. Het ontwerp van beide ‘bags’ voorkomt huidcontact met urine en is dus optimaal hygiënisch en geurloos. Elk zakje kan tot 700 milliliter vloeistof verwerken. De doorsnee hoeveelheid urine bedraagt 300 tot 500 milliliter. “Ze zijn eenvoudig af te sluiten met een kleefbandje en kunnen daarna in de afvalbak worden gedeponeerd. Voor optimale hygiëne wordt bij elke product een schoonmaakdoekje bijgeleverd.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer