fbpx Ga naar hoofdinhoud

65e Actros voor Boekestijn Transport Services

Boekestijn Transport Services uit Mill nam onlangs de 65e Mercedes-Benz Actros op in haar vloot. Dit jaar leverde Mercedes-Benz dealer Wensink vijftien nieuwe Actros 1842LS trekkers af bij de logistieke dienstverlener. Een gunstig brandstofverbruik was wederom doorslaggevend in de keuze voor de trucks van het merk Mercedes-Benz.

Dankzij een geslaagde Fuel Duel verbruiksrit begin vorig jaar raakte algemeen directeur Arno Boekestijn overtuigd van het zuinige verbruik van de trucks van Mercedes-Benz. “We hebben een half jaar lang twee Actros trucks in gebruik gehad om het verbruik op een objectieve manier te meten. Uiteindelijk bleken deze voertuigen gemiddeld 10 procent zuiniger te zijn”, vertelt Arno Boekestijn. Omdat brandstofverbruik een belangrijk speerpunt is, werd goed nagedacht over de configuratie van de Actros. De 1842 trucks met brede StreamSpace-cabine en vlakke vloer werden geleverd in twee type-uitvoeringen: lowliner (lage schotelhoogte) en de standaard schotelhoogte. De configuratie van de vrachtwagens is afgestemd op zuinig rijden dankzij Predictive Powertrain Control (PPC), het aerodynamische dak en de lange overbrenging. Naast een gunstige Total Cost of Ownership staat Mercedes-Benz bekend om pionier te zijn op het gebied van veiligheid en inzetbaarheid. Al deze punten komen samen in RoadEfficiency.

De Actros trucks van Boekestijn Transport Services worden met behulp van de flexibele lease-oplossingen van Mercedes-Benz Financial Services voor een periode van vijf tot zes jaar ingezet. Ondanks dat de trucks van het familiebedrijf van oudsher in de eigen werkplaats worden onderhouden is ditmaal gekozen om de Actros trucks te voorzien van een reparatie- en onderhoudscontract bij Mercedes-Benz dealer Wensink. “Behalve een gunstig brandstofverbruik vinden wij de kwaliteit van het product en een hoge mate van betrouwbaarheid erg belangrijk. Het is dan fijn om te weten dat de voertuigen bij de dealer in goede handen zijn. Zelfs als er in het buitenland iets gebeurt want het internationale dealernetwerk van Mercedes-Benz Trucks is goed geregeld. Dat draagt bij aan het vertrouwen dat we in de Actros hebben”. zegt Boekestijn.

Boekestijn Transport Services is opgericht in 1994 in Mill. Tegenwoordig is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf. Als specialist in High Value, Pharma en Fashion Transport heeft Boekestijn vestigingen in Mill, Poznan, Chisinau, Brest, Dublin en Gostivar. De logistieke dienstverlener heeft 580 medewerkers in dienst en beschikt over een wagenpark van 310 trekkende eenheden waarvan 65 Actros trucks.

Eén reactie op “65e Actros voor Boekestijn Transport Services

 • T Veerman

  Heren/ Dames,

  Wat je leest over vernieuwing en uitbreiding bij Boekestijn betekent blijkbaar dat het goed gaat bij dat nog vrij jonge bedrijf.
  Dit bedrijf dat met z,n witte platen constructie en Oostblok mannen op de bok kan erg voordelig vervoeren.
  Daar kan je niet tegen opboksen als goed eerlijk en net Nederlands bedrijf met Nederlandse vakbekwame chauffeurs.
  Het is frappant dat de bedrijven met deze constructies zoals daar zijn o.a een Wolter Koops een HZ logistic en nog veel meer uitbreiden en groter worden.
  Gek he ? Welnee want met deze oneerlijke concurrentie die bewust wordt toegelaten door de EU in Brussel kunnen deze bedrijven nog veel meer onder de prijs werk wegkapen.
  Hoe heeft dit kunnen gebeuren landen die totaal niet aangepast waren aan onze lonen standaard mochten erbij komen bij die grote familie die EU heet.
  Het eens zo trotse en grote Nederlandse internationale wegvervoer is verworden tot een rondje om de kerk dankzij deze toegelaten oneerlijke en valse concurrentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer