Antos met portaalarmsysteem voor Gouwenberg Containerservice • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Antos met portaalarmsysteem voor Gouwenberg Containerservice

Gouwenberg Containerservice uit Schagen heeft onlangs  haar wagenpark uitgebreid met een Antos 2133 L. De truck beschikt over een portaalarmsysteem, voor het afzetten en ophalen van afzetbakken. De containerservice beschikte al over een Actros, die afkomstig is uit een bedrijfsovername.

Na een overname heette Gouwenberg Containerservice voor het eerst een Mercedes-Benz truck welkom in haar wagenpark, in de vorm van een Actros. Daaruit ontstond niet alleen een goede relatie met Mercedes-Benz truckdealer Gomes Noord-Holland, maar maakte de containerservice ook kennis met de kwaliteiten van de Mercedes-Benz trucks. “En daar zijn wij erg over te spreken. Daarom hebben we ook besloten om met deze Antos onze eerste nieuwe Mercedes aan te schaffen”, stelt Gouwenberg Containerservice-directeur Hans Gouwenberg. “Bovendien speelde de snelle service van Gomes Noord-Holland mee. Zij konden de truck op korte termijn volledig afgewerkt leveren, inclusief spuitwerk en de nodige aanpassingen.”

De nieuwe truck wordt ingezet als portaalwagen, die ook veel in binnensteden zal rijden. Met de Antos heeft het Schagense bedrijf een truck gekocht die de uitdagingen van het binnenstedelijk vervoer moeiteloos aan kan. Daarbij helpt de breedte van de cabine (2300 mm), waardoor de chauffeur optimaal overzicht heeft. Het opgebouwde Hyvalift portaalarmsysteem – die bovendien op afstand te bedienen is – zorgt ervoor dat de Antos haar dagelijkse werkzaamheden moeiteloos kan uitvoeren. Hierbij biedt het uitgebreide pakket aan werklampen de nodige ondersteuning. “En natuurlijk is de truck ook qua uiterlijk in lijn gebracht met de rest van ons wagenpark door de twee verstralers, vier zwaailampen, twee luchthoorns en onze typische groene kleur. En als kers op de taart: de verlichte Mercedes-Benz ster.” Afsluitend stelt Gouwenberg: “Hij bevalt gewoon erg goed. Wellicht verwelkomen we in de toekomst nog meer trucks van Mercedes-Benz.”

Gouwenberg Containerservice is een bedrijf gespecialiseerd in het transport van containers en afzetbakken. De in Schagen gevestigde onderneming bestrijkt een groot deel van Noord-Holland: van Amsterdam tot en met Texel. Het wagenpark bestaat uit acht trekkende eenheden, grootendeels portaalwagens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer