Eerste Actros’ Edition 2 uitgeleverd • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Eerste Actros’ Edition 2 uitgeleverd

Hoogglanzend gepolijst en klaar voor de overdracht zijn ze – de eerste van slechts 400 speciale Edition 2 Actros vrachtwagens. Binnenkort krijgen de eerste eigenaars hun nieuwe voertuigen geleverd, terwijl de volgende voertuigen nog wachten op de afronding. Ongeveer 40 extra opties voor het interieur en exterieur en speciale designelementen geven de Edition 2 een onmiskenbaar karakter.

Een hele reeks uitrustingskenmerken onderstrepen het gevoel van luxe in de Edition 2. Daaronder het stijlvolle interieur met bijvoorbeeld een met nappaleder bekleed instrumentenpaneel en portiergrepen, diverse interieurdelen in carbon-fiber look en een dakluik met sfeerverlichting. De exclusieve zijwandstickers met stermotief, het opschrift “Edition 2” in de gelakte zonneklep, het Actros-embleem aan de voorkant, het Actros-opschrift op de bovenkant van de achterwand van de cabine, vier extra LED-koplampen in de zonneklep en drie LED-werklampen achter de cabine zijn allemaal kenmerken die meteen in het oog springen. Van opzij vallen vooral de instaptreden van roestvrij staal op. De achterste asdoppen zijn eveneens van roestvrij staal, met beschermende wielmoerdoppen. Bovendien omvat het leveringsprogramma een verlichte Mercedes-Benz driepuntster met zwarte sierrand en diverse decoratieve grille-elementen in donker chroom, terwijl de koplampomlijsting donkerder is gemaakt.

Eén reactie op “Eerste Actros’ Edition 2 uitgeleverd

  • Stickie

    Toch wel raar Mercedes probeert overal in voorop te lopen, mirrorcam, digitaal Dashboard, allemaal veiligheids functies maar van led koplampen hebben ze nog nooit van gehoord.

    Kom op Mercedes halogeen/xenon is echt niet meer van deze tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer