Foto’s: Mercedes bouwt met Actros L Driver Extent+ echte chauffeurstruck • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Mercedes bouwt met Actros L Driver Extent+ echte chauffeurstruck

Mercedes-Benz introduceert de Actros L Driver Extent+. Deze mondvol moet staan voor een extra premium truck, eentje waar elke chauffeur in zou willen rijden. Dan moeten ze overigens wel snel zijn, want van de Actros L Driver Extent+ worden er maar 150 gebouwd.

De kleur van de Actros L Driver Extent+ is vrij, al staat het zwart op deze foto’s de truck wel erg goed. De naam Driver Extent+ is terug te vinden boven de zonneklep en in matgrijze badges op de carrosserie. De ster in de grille is natuurlijk verlicht.

De vier ronde daklampen houden alles in het zicht en verbeteren het zicht van de bestuurder in alle weersomstandigheden. De LED-lampen zijn in de zonneklep gemonteerd. De voor- en achterassen zijn voorzien van wielboutkappen, achteraskappen en wielmoerbeschermkappen. Deze zijn verkrijgbaar met zwarte lak of in hoogwaardig roestvrij staal. De gesloten aluminium frameplaten bieden twee extra opstapplaten en vullen de standaard opstaptreden aan.

De verlichte instapbadge met Mercedes-Benz opschrift en de rvs instaptreden aan bestuurders- en bijrijderszijde zorgen voor veilige instap in het exclusieve special edition-model.

In de cabine heeft de Actros L Driver Extent+ sfeerverlichting met in totaal 138 LED’s. Het zorgt voor aangenaam, indirect licht in de cabine en kan individueel in kleur en intensiteit worden aangepast.

Een ander bijzonder kenmerk is het pod-koffiezetapparaat. Deze past geheel in stijl in het Mercedes-Benz design van het interieur en kan dankzij zijn handige formaat gemakkelijk in de bekerhouder worden opgeborgen.

Bovendien biedt de antidiefstalvoorziening CabLock de bestuurder extra bescherming. Het systeem kan onafhankelijk van de centrale vergrendeling worden vergrendeld en geopend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer