Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe directeur Mercedes-Benz dealers

Martin Knijnenburg (41) is de nieuwe directeur Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (MBDB). Knijnenburg is in deze functie verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten van trucks voor de Mercedes-Benz dealer voor Zuidwest Nederland.

Knijnenburg“Sinds de komst van de nieuwe Mercedes-Benz Actros en recenter de Antos, Atego en Arocs heeft Mercedes-Benz een truckprogramma, waarin we met iedere concurrent de strijd aandurven. En waar we bijvoorbeeld op het gebied van brandstofverbruik prestaties leveren, die geen enkel ander truckmerk kan evenaren”, aldus Knijnenburg. “Ik kijk er dan ook naar uit om samen met een enthousiast team verkopers meer en meer ondernemers in de regio te overtuigen van onze kwaliteiten en hen te laten kiezen voor het merk met de ster.”

Knijnenburg heeft een ruime ervaring binnen de  Mercedes-Benz organisatie. Sinds 2000 heeft hij diverse functies bekleed binnen Mercedes-Benz Nederland en Mercedes-Benz Financial Services. In zijn functie van Dealer Accountmanager en Key Accountmanager bij Mercedes-Benz Charterway heeft hij bovendien al ruime ervaring opgedaan binnen het rayon van MBDB. Voor een groot aantal relaties is de geboren Katwijker dan ook al een bekend gezicht. .

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven beschikt over vestigingen in Den Haag, Naaldwijk, Maasdijk, Roelofarendsveen, Leiden en Alphen a/d Rijn en biedt werk aan 250 personen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer