Waberer’s koopt 120 Mercedes-Benz Actros trucks • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Waberer’s koopt 120 Mercedes-Benz Actros trucks

Onlangs werden de eerste nieuwe Mercedes-Benz Actros trucks afgeleverd aan de Hongaarse transporteur Waberer’s International. In totaal heeft Waberer’s 120 trucks van het type Actros besteld. De overhandiging vond plaats bij de Mercedes-Benz Kecskemét fabriek.

Waberer's Mercdes-Benz Actros 1

De startsleutels van de nieuwe trucks werden door Ulrich Bastert, directeur verkoop en marketing bij Daimler, symbolisch overhandigd aan György Wáberer, CEO van Waberer’s International. Voor Waberer’s is het vooral een uitbreiding van merken in het wagenpark van 3.300 voertuigen. De Actros trucks beschikken over de 450 pk Euro 6 motor en zijn verder voorzien van ABS, EBS, schijfremmen, vehicle stability control, Active Break Assist en Proximity Control Assist systemen.

Waberer's Actros 2“Behalve dat deze trucks een hoog niveau aan technologie, betrouwbaarheid en kwaliteit bieden, is de belangrijkste reden om te kiezen voor Mercedes-Benz dat de nieuwste Actros trucks een hoge mate van comfort en veilige werkomgeving bieden voor onze chauffeurs,” aldus Wáberer bij de overhandiging van de sleutels. “Als Europees FTL specialist zijn wij gespecialiseerd in lange afstandsvervoer. Onze trucks en trailers rijden gemiddeld 1.500 km per rit. Zo’n rit, die vaak dagen duurt, vraagt om een enorme concentratie en de chauffeurs moeten ook voldoen aan de krappe tijdschema’s van de route. Dan moet je de 4.000 chauffeurs die bij ons werken wel de beste werkomstandigheden bieden. Vanaf nu beschikken we ook over de moderne en grote cabines van Mercedes-Benz.”

De trucks worden geleverd door Mercedes-Benz Hungária Kft en de vrachtwagendealer Pappas Auto Hungary Ltd. Beide partners nemen de aflevering en het onderhoud op zich. Al eerder kwam Waberer’s in het nieuws onder andere door een mega-order voor DAF-trucks.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer