Ga naar hoofdinhoud

Mesken Truck & Trailerservice bij TopTruck

Mesken Truck & Trailerservice in Leek is aangesloten bij TopTruck. De sterk groeiende truckwerkplaatsformule is met de toetreding van Mesken Leek in alle Nederlandse provincies actief.
Mesken Leek toptruckDe internationale TopTruck formule wordt in ons land uitgerold door het GroupAuto Nederland grossiersnetwerk. TopTruck verzorgt voor haar leden ondermeer opleidingen, technische data en diagnose support en wordt daarin ondersteund door de eerstemontage fabrikanten. De Europese pechservice TopTruck S.O.S. stelt zelfstandige ondernemers in staat hun klanten maximale service te verlenen.

Ook Harry Meints, directeur van Mesken BV herkent zich in de service eisen die TopTruck stelt aan ondernemers: direct contact met de klant, flexibiliteit, overleg over gewenste inspecties, onderhoud en reparaties. “Met de technische kennisuitwisseling binnen de TopTruckformule blijven wij voldoen aan de eisen van de tijd. De kwaliteit van reparaties en onderhoud aan alle merken en typen voertuigen in onze werkplaats is daarmee gewaarborgd. ” De TopTruckwerkplaats van Mesken truck&trailerservice is tevens erkend steunpunt voor reparaties aan Schwing-Stetter giekpompen.

De enige truckwerkplaatsformule in Nederland kende een stormachtige groei in het afgelopen jaar. “We streven ernaar om in 2011 op een aantal plaatsen nog geschikte universele truckwerkplaatsen toe te voegen aan het TopTruck netwerk. De landelijke dekking is bereikt, nu werken we aan de dichtheid”, aldus Eric Hoet, formulemanager van TopTruck.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer