MSC neemt IG Truck en Trailerservice over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

MSC neemt IG Truck en Trailerservice over

In nauwe samenwerking met Kiers Emmen heeft Materieel Service Coevorden bv de activiteiten van IG Truck en Trailerservice in Emmen overgenomen onder de handelsnaam MSC vestiging Emmen.

Materieel Service Coevorden (vestiging Coevorden)Kiers Emmen bv is eigenaar van de naastgelegen groothandel in voertuigdelen en van het pand.

MSC vestiging Emmen bv start op 20 september 2010 met drie monteurs onder leiding van werkplaatschef Leon Smit. MSC richt zich met name op het onderhoud en de reparatie van het zwaardere transportmaterieel zoals vrachtauto’s en opleggers, inclusief opbouw en laadkleppen. MSC is RDW erkend voor alle keuringen van zwaar materieel.
Inus Kiers te Erm, dichtbij Emmen, verzorgt het onderhoud en de reparatie van personen auto’s, lichte bedrijfswagens, campers en revisie van remdelen.
Vanuit MSC vestiging Emmen zal ook de verhuur van opleggers als dealer van Bos Trailerverhuur bv worden aangeboden.

MSC vestiging Emmen gaat zich in een later stadium ook richten op het repareren en onderhouden van heftrucks en overig intern transportmaterieel. Deze dienstverlening wordt op dit moment al aangeboden in onze vestiging te Coevorden.

Materieel Service Coevorden bv heeft ook vestigingen in Coevorden en Nieuwe
Pekela.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer