Navistar komt naar Comtrans • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Navistar komt naar Comtrans

De Russische transportvakbeurs Comtrans groeit naar een evenement van wereldwijde allure. In de aanloop naar Comtrans 2013, van 10 tot en met 14 september in Moskou, blijkt dat grote namen uit de truckindustrie geboekt hebben voor de beurs. De nieuwste naam is die van Navistar.

International“Comtrans 2013 is voor Navistar een uitstekend podium om onze International trucks aan de wereld te laten zien, terwijl we zelf graag verder kennismaken met de Russische transportmarkt”, verklaart Nurali Bunyatov van Navistar Rusland. “We geloven dat er voor ons goede mogelijkheden liggen op de Russische markt en kijken uit naar onze deelname in september.” Ook het Amerikaanse BorgWarner heeft toegezegd te komen, na een succesvolle eerste deelname in 2011.

De Duitse industrie heeft haar gezamenlijke stand vergroot tot 700 m2, terwijl tegelijkertijd enkele fabrikanten ook eigen stands heeft geboekt. Een voorbeeld daarvan is Meiller kipper. Er is sowieso veel aandacht voor Comtrans van trailer- en carrosseriebouwers. Daarom zijn er twee extra hallen toegevoegd aan de totale expositieruimte.

Comtrans groeit dus in omvang maar ook in aanzien. Op Comtrans 2013 worden voor het eerst de International Truck of the Year en International  Van of the Year Awards uitgereikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer