Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Actros voor Van Eijck International Car Rescue

Van Eijck International Car Rescue uit Gilze-Rijen heeft onlangs een nieuw zwaar bergingsvoertuig voor vrachtwagens en autobussen in gebruik genomen. Voor dit zware werk is gekozen voor een Mercedes-Benz Actros, type 4151 8×4 met twee gestuurde voorassen. Deze truck is in eigen beheer voorzien van een Century opbouw.

Actros bergingsvoertuigOnlangs is een nieuwe Mercedes-Benz Actros van het type 4151 8×4 aan het wagenpark toegevoegd, die is uitgevoerd als zwaar bergingsvoertuig voor vrachtwagens en autobussen. Deze truck werd door Mercedes-Benz bedrijfswagendealer Rüttchen uit Breda geleverd met twee gestuurde voorassen om op lastig begaanbare plaatsen goed te kunnen manoeuvreren. Het voertuig voldoet aan alle wettelijke eisen en is voorzien van twee verzwaarde 16 tons achterassen. De 510 pk / 275 kW sterke dieselkrachtbron levert ruim voldoende vermogen om zware voertuigen te kunnen bergen. Om aan alle specifieke eisen van dit zware werk te kunnen voldoen, is dit voertuig in eigen beheer voorzien van een Century 1140 Rotator opbouw met drie 16-tons lieren en een SDU4 lepel. Daarnaast is er een SP850XP hydraulisch draaibare steunpotenset gemonteerd. Deze potenset is tevens voorzien van twee 16-tons lieren die gebruikt kunnen worden vanaf de zijkant van het voertuig. Van Eijck verzorgt vanwege het lage jaarkilometrage van slechts 10.000 kilometer zelf het onderhoud van deze Actros.
Actros bergingsvoertuig

Van Eijck International Car Rescue is een organisatie met ruim 50 medewerkers en meer dan 45 bergings- en transportvoertuigen, die inzetbaar zijn voor kleine tot zeer zware pechgevallen in binnen- en buitenland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bergen van alle soorten voertuigen, van klein tot uitzonderlijk groot. Vanuit de hoofdvestiging in Gilze-Rijen regelt de onderneming alle nationale en internationale bergingsdiensten en transporten. Daarnaast heeft men vestigingen in Eindhoven en Breda. Van hieruit verzorgt Van Eijck de takel- en bergingswerkzaamheden en pechhulpverlening voor gestrande voertuigen in de regio’s Breda, Tilburg en Eindhoven. Van Eijck International Car Rescue is 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar voor de berging van alle soorten voertuigen en transport naar de aangewezen locaties. Ook voor vrachtwagenberging kan een beroep gedaan worden op Van Eijck International Car Rescue.

Actros bergingsvoertuig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer