Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe algemeen directeur Groeneveld Benelux

Per 1 juni 2013 is Fred van der Heijden (38) benoemd tot algemeen directeur van Groeneveld Benelux, de eigen verkoop- en serviceorganisatie van Groeneveld Transport Efficiency voor Nederland, België en Luxemburg. Fred volgt Wim Zieleman (38) op, die per diezelfde datum is benoemd tot Senior Sales Coach, Business Development, wereldwijd verantwoordelijk voor training en coaching van commerciële medewerkers en management van de Groeneveld vestigingen, distributeurs en dealers. In zijn nieuwe functie is Zieleman tevens verantwoordelijk voor de commerciële ondersteuning bij de opstart in nieuwe markten en marktsegmenten.

Fred van der HeijdenFred van der Heijden studeerde Automotive Business Management aan de IVA in Driebergen. Na een carrière als account manager binnen de DAF en Volvo dealerorganisatie, trad hij in 2006 in dienst van MAN Nederland Dealer Zuid, waar hij in 2008 werd benoemd tot Sales Manager MAN en Volkswagen bedrijfswagens. In die functie was hij verantwoordelijk voor de commerciële binnen- en buitendienst, alsmede voor de marketingactiviteiten van de vier dealerbedrijven van MAN Nederland in Eindhoven, Tilburg, Helmond en ‘s-Hertogenbosch.

Wim Zieleman, die net als Fred van der Heijden aan de IVA studeerde, werkt al 16 jaar bij Groeneveld. In die tijd heeft hij diverse commerciële functies bekleed met toenemende verantwoordelijkheid. Hij was onder meer verantwoordelijk voor OEM sales on-road, was ad-interim manager voor de activiteiten in Noord-Amerika en stond een aantal jaren aan het hoofd van de verkoop- en serviceorganisatie van de Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer