Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe apps van Renault Trucks

Renault breidt haar brede aanbod aan smartphone apps met twee nieuwe: The Range en Cost Saver. Beide zijn gratis te downloaden in de AppStore en Google Play. The Range by Renault Trucks is een presentatie van het complete gamma nieuwe Euro 6 voertuigen. Cost Saver by Renault Trucks helpt degenen die werkzaam zijn in de transportsector om hun operationele kosten te optimaliseren.

The Range
De app The Range is volledig gewijd aan de presentatie van het nieuwe Euro 6 gamma. Het bevat alle voertuigen voor het lange afstandvervoer, (zware) bouw en distributie. De voornaamste kenmerken van alle voertuigen staan erin en tevens zijn er een 360° animatie en tientallen foto´s, van zowel in- als exterieur, beschikbaar. Met de contactfunctie wordt direct de dichstbijzijnde dealer inclusief contactgegevens weergegeven.

Ontworpen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met zo’n 50 internationale klanten is de het nieuwe productgamma van Renault Trucks ontwikkeld om klanten een tool te bieden om zo efficiënt mee te kunnen werken. Renault Trucks biedt de vrachtwagen aan als een profit center, waar chauffeurs trots op zijn en die tegelijkertijd de business beschermt. De Range kan gedownload worden via de volgende links in  AppStore en Google Play.

Cost Saver 2
Cost Saver helpt operationele kosten voor transportbedrijven te optimaliseren. Het werkt eenvoudig: het bevat een overzicht van alle Renault Trucks oplossingen waarmee de kosten per voertuig omlaag gebracht kunnen worden. Door het invoeren van persoonlijke informatie in de calculator krijgt de gebruiker direct te zien wat hij kan besparen. Daarna kan hij desgewenst direct contact opnemen met Renault Trucks om gezamenlijk de meest geschikte transportoplossingen te bepalen.

Met een aanbod van financieringen, verzekeringen, opleidingen voor zuinig rijden en diensten voor onderhoud & reparatie, heeft Renault Trucks het nieuwe gamma ontworpen met als doel de kosten van vervoerders te beperken. De applicatie Cost Saver by Renault Trucks werd ontworpen in lijn met deze doelstelling. De app Cost Saver kan gedownload worden via de AppStore   en Google Play.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer