Nieuwe directeur Renault Trucks Benelux • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe directeur Renault Trucks Benelux

Jean François Gatineau is de nieuwe algemeen directeur van Renault Trucks in de Benelux. Hij volgt in die functie Alain Soudan op en was hiervoor Managing Director Renault Trucks Central Europe. Jean François Gatineau is geen onbekende in de Nederlandse en Belgische transportwereld. Eerder was hij Managing Director van Renault Trucks Commercial Nederland.

directeurNa drie jaar Managing Director van Renault Trucks Central Europe te zijn geweest, is Jean François Gatineau aangesteld als algemeen directeur van Renault Trucks in de Benelux.   Zijn komst valt samen met het onderbrengen van Renault Trucks Commercial Nederland bij de importeur Renault Trucks Benelux.

Jean François Gatineau: “Ik ervaar het als een voordeel dat ik Managing Director van Renault Trucks Commercial Nederland ben geweest. Ik ken het dealerbedrijf in het algemeen, ik ken de importeursorganisatie en ik ken het merk. Waar we naar streven is korte lijnen binnen de organisatie, meer bekendheid en een nieuw elan. Renault Trucks is een sterk merk, dat een laag marktaandeel heeft in de Benelux. We hebben uitstekende producten die, gecombineerd met de goede service van onze dealerorganisatie, gegarandeerd leiden tot lagere exploitatiekosten voor de transportondernemer. Ik wil dat onze organisatie een consistent beleid voert en dichtbij de klant staat. Ik weet dat de markt er open voor staat en Renault Trucks ziet als een serieuze partner.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer