Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Mainfreight trucks en trailers voor Wim Bosman

De Wim Bosman groep neemt deze week 25 nieuwe vrachtwagens en 25 nieuwe trailers op in haar vloot. De nieuwe vrachtwagens zijn voorzien van een Euro6-motor om te voldoen aan de huidige en toekomstige milieueisen. De toevoeging aan de vloot draagt bij aan het reduceren van de carbon-footpint van de Wim Bosman Groep.

Mainfreight Wim BosmanOm het Mainfreight merk in Europa te promoten zijn de nieuwe trucks en trailers volledig in de kleuren van Mainfreight uitgevoerd. Deze trucks en trailers zijn de allereerste Mainfreight voertuigen op het Europese continent. De belangrijkste reden om deze trucks te voorzien van het Mainfreight design is om de zee- en luchtvrachtactiviteiten, die al sinds 2011 onder de merknaam Mainfreight actief zijn, te promoten. “Vijfentwintig billboards met een lengte van 13,60m op de Europese wegen zal onze Mainfreight naamsbekendheid aanzienlijk vergroten”, aldus Jon Gundy, European Manager Mainfreight Air & Ocean.

Merknaam Mainfreight en Wim Bosman

Binnen Europa zijn de zee- en luchtvrachtactiviteiten sinds 2011 ondergebracht onder de merknaam Mainfreight om zo een betere aansluiting met het wereldwijde zee- en luchtvrachtnetwerk te krijgen. Alle andere Europese activiteiten, zoals wegtransport, warehousing en logistiek, blijven onder de merknaam Wim Bosman actief op de Europese markt.

Speciale bekendmaking

De nieuwe vrachtwagens en trailers zijn onthuld op de jaarlijkse chauffeursdag in ‘s-Heerenberg op 6 juli 2013. Ieder jaar wordt één van onze Nederlandse chauffeurs gekozen tot ‘Chauffeur van het Jaar. Als verrassing is de chauffeur van 2013 thuis opgehaald met vier nieuwe Mainfreight trucks, om vervolgens in konvooi naar ‘s-Heerenberg te rijden. “Het geheimhouden van deze opvallende trucks was nog een hele klus, maar met teamwork en hulp van onze leveranciers is het ons gelukt iedereen te verrassen met de nieuwe Mainfreight vrachtwagens”, aldus Bertil ter Maat, Managing Director Wim Bosman Transport B.V.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer