Nieuwe vestiging Volvo Alblasserdam • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe vestiging Volvo Alblasserdam

Volvo Truck Center opent 13 december aanstaande een nieuwe vestiging in Alblasserdam. Het modern opgezette pand, op het nieuwe industrieterrein Nieuwland Parc in Alblasserdam, beschikt over zes werkstraten en een kantorengedeelte. De nieuwe locatie ligt op nog geen 900 meter van de A15.

Volvo Truck Center AlblasserdamIn het nieuwe pand optimaliseert Volvo Truck Center Alblasserdam de efficiency. Zo is de werkplaats uitgevoerd met zes werkstraten van dertig meter; een straat is ingericht als teststraat voor de APK- en VGL-voorkeuringen en de tachograafijkingen. Daarnaast zijn er twee remmenbanken en een spelingsdetector geïnstalleerd over de beide werkputten. Voor de monteurs is er ook een kraanbaan beschikbaar over de gehele lengte van twee werkstraten.

Het kantorengedeelte biedt werkruimte aan de afdelingen verkoop en after sales. In het pand bevinden zich tevens een magazijn met drie werkniveaus, een revisieruimte, een milieuzolder waar de vloeistoffenvoorraad wordt opgeslagen, een ruime kantine en een functionele was- en kleedruimte. De kantoren zijn voorzien van klimaatregeling en in het gehele pand, inclusief de werkplaats, is bovendien vloerverwarming aangelegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer