Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Volvo FM voor P&M Express

BAS Groep heeft aan P&M Express in Tilburg de eerste nieuwe Volvo FM Euro 6 trekker in haar rayon geleverd. Het betreft een 4×2 trekker met een 420pk sterke 13-liter motor, welke ingezet zal worden voor diverse (snel)transportdiensten.

P&M_NEW Volvo FM
Na drie nieuwe Volvo FH trekkers, eveneens voorzien van een Euro 6 motor, in gebruik te hebben genomen is dit de eerste nieuwe FM voor P&M Express die voldoet aan deze strengste milieueis. Een bewuste keuze voor het Tilburgse bedrijf. Eigenaar Patrick in ’t Ven licht toe: “Milieu is een belangrijk thema binnen onze onderneming. Wij zien het als onze plicht om onze veelal binnenstedelijke vervoersactiviteiten zo schoon mogelijk uit te voeren. Dit is duidelijk te zien in ons wagenpark; over de hele breedte hebben we dit jaar geschakeld naar Euro 6. Daarnaast hebben wij reeds jaren geleden een pioniersrol vervult door bestelbussen op aardgas in te zetten.”

Over de nieuwe truckrange van Volvo zegt Patrick: “De nieuwe FH is echt een state-of-the-art product, heel vernieuwend, zuinig en een fijne werkplek voor onze chauffeurs. De nieuwe FM vind ik persoonlijk echt een super truck voor onze inzet.” Inmiddels is ook de kleinste telg uit de Volvo familie verwelkomd bij P&M. “Einde van dit jaar wordt er nog een nieuwe Volvo FL 12 tons bakwagen geleverd. Uiteraard voldoet ook deze truck aan de Euro6 norm.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer