Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Op bezoek bij het Historic Transport Festival

Het zomerseizoen is festivalseizoen! En een van de vele festivals die deze zomer plaatsvinden dan wel plaatsvonden is het Historic Transport Festival in Druten. TTM.nl was erbij en zag vele prachtige historische trucks.

Het Historic Transport Festival werd georganiseerd door en bij Metropole Druten. Het Metropole Museum van ondernemer Frans van Haren is een goedbewaard geheim waar we in het komende nummer van TTM.nl meer over gaan vertellen.

Zondag 9 juli vond het Historic Transport Festival plaats, waar behalve trucks van Frans van Haren ook vele andere klassiekers te zien waren. Ook Lewiszong uit Bergharen leverde vele klassiekers. Het transportbedrijf zette een Volvo F88, een FTF FS-9.13A, een Leyland MTL 3828, een Pegaso 2080/50 en diverse Fiats op een rij. Een Scania ‘Fruit Express’ en een Mack B87 van P. Rutten Transport vielen ook op. Zelfs Frans van Haren zelf stond even stil bij de Fruit Express. Zelden in het wild te zien: een Büssing 8000S van H.S. Frederiks uit Nijmegen. Er kwamen naar schatting zo’n 4000 bezoekers af op het Historic Transport Festival.

Omdat de zomer al vol genoeg is met festivals, heeft TTM.nl even onderstaand foto-overzicht gemaakt van de fraaiste trucks op het Historic Transport Festival. Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer