Ook Renault Magnum op Selection label • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Ook Renault Magnum op Selection label

Naast de Renault Premium Route behoort nu ook de Renault Magnum tot het Selection label van Renault Trucks. Het Selection label draait om gereviseerde voertuigen met een lage kilometerstand die onmiddellijk beschikbaar zijn.

Renault Magnum SelectionTerwijl lange tijd de prijs het belangrijkste criterium was bij de aankoop van een voertuig, is dat vandaag niet langer het geval. “De markt van used trucks is aan het veranderen,” aldus Willem van Kuijck, Manager Used Trucks bij Renault Trucks in de Benelux. “transporteurs die tweedehandsvoertuigen kopen, vragen steeds meer diensten, met name garantie, onmiddellijke beschikbaarheid, gereviseerde voertuigen en financieringsmogelijkheden.” Om te beantwoorden aan de verwachtingen van klanten, introduceert Renault Trucks het Selection label voor de Premium Route en de Magnum. De Selection voertuigen zijn door Renault Trucks geselecteerde voertuigen met een lage kilometerstand die volledigRenault Premium Selection gereviseerd zijn en gecheckt op 80 punten. De voertuigen krijgen bovendien een constructeursgarantie van 12 maanden mee.

De aanbiedingen Renault Premium en Magnum Selection zijn beschikbaar in alle centra voor tweedehandsvoertuigen van Renault Trucks in Europa, via het netwerk TruckPlus en de website www.truckplus.net.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer