Politie betrekt transporteurs in moordzaak • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Politie betrekt transporteurs in moordzaak

De politie Gelderland-Zuid heeft vrijdag brieven naar 1700 taxi- en transportbedrijven gestuurd met de vraag om informatie over de moordzaak in het Gelderse Hurwenen. In het dorp kwamen in september een vader en zijn zoon door schoten om het leven. In oktober werd nog een derde dode gevonden.

hurwenen on googlemapsDe politie schrijft de bedrijven aan omdat het vermoeden bestaat dat de dader of daders na de moorden in Hurwenen met een taxi en vrachtwagen hun weg hebben vervolgd. De politie wil weten of chauffeurs in de nacht van 23 op 24 september iemand hebben opgepikt in de omgeving van Hurwenen. De gezochte personen vielen mogelijk op door natte kleding, aldus de politie. De derde dode lag in het water van de Hurwenensche Kil.

De brief wordt bezorgd bij taxibedrijven en vrachtwagenondernemingen in Zuid-Holland en delen van Zeeland, Utrecht, Noord-Brabant en Gelderland. Volgens een politiewoordvoerder komt het bij grote zaken vaker voor dat de politie op deze manier op zoek gaat naar informatie.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer