Rabelink neemt nieuwe LZV's in gebruik • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Rabelink neemt nieuwe LZV’s in gebruik

Rabelink Logistics heeft de smaak te pakken: in minder dan een jaar heeft het 3 LZV’s ingezet. Onlangs werden de tweede en derde LZV aangeschaft, nadat Rabelink vorig jaar zomer de eerste LZV in gebruik nam.

rabelink LZVDe eerste LZV bevalt zo goed dat er nu twee extra combinaties bij komen. Volgens Rabelink is het met een LZV echt mogelijk gebleken 30 procent verbruik- en emissiereductie te realiseren. Ook de nieuwe LZV’s zet Rabelink Logistics vanzelfsprekend uitsluitend in voor nationaal vervoer.

De nieuwe LZV’s worden getrokken door twee DAF’s XF105 motorwagens, voorzien van een Euro 5 12,9 liter motor. Van 460 pk. Beide trucks zijn voorzien van een gestuurde naloopas. De dolly’s komen van Pacton en zijn van het type DXX.218, met een lage trekboom en verstelbaar in 2 rijstanden.  Rabelink heeft haar vloot ook uitgebreid met nog een DAF CF85.360 Euro 5. Verder is de opleggervloot uitgebreid met 3 stuks maxiopleggers voorzien van een trippel opbouw en 2 stuks 2-assige citytrailers voor van een dubbelstockopbouw. Alle DAF’s worden geleverd door Cosmo Trucks in Doetinchem, alle opleggers komen van Pacton.
Rabelink LZV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer