Renault: Euro 5 truck met Euro 6 subsidie • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Renault: Euro 5 truck met Euro 6 subsidie

Renault Trucks komt transporteurs tegemoet die twijfelen tussen de aanschaf van een Euro 5 of Euro 6 vrachtwagen. Wie bij Renault voor Euro 5 kiest krijgt 4.500 euro premie, een bedrag gelijk aan de Euro 6 subsidie.

Renault Magnum Diamond EditionRenault Trucks biedt een full operational leasecontract een Renault Premium Route voor 1.499 euro per maand of een Renault Magnum voor 1.599 euro per maand. Het full operational leasecontract is op basis van 60 maanden met de mogelijkheid om na 36 maanden het contract om te zetten naar een nieuw contract voor een nieuwe Renault truck met Euro 6 technologie. Op dat moment ontvangt de klant van Renault Trucks een premie van 4.500 euro gelijk aan de huidige Euro 6 subsidie. De actie komt niet alleen klanten van Renault, maar ook Renault zelf goed uit. Renault kan zelf namelijk pas in de loop van volgend jaar nieuwe Euro 6 trucks leveren.

De Premium Route en Magnum zijn uitgerust met voordeelpakketten, zoals het ‘Fleet Economy Pack’, met onder andere EEV en een automatische motorstop. Het ‘Comfort Pack’Renault Premium Diamond Edition biedt veel extra’s voor in de cabine. De actie van Renault geeft de transporteur de mogelijkheid om over drie jaar in alle rust over te stappen naar Euro 6, zonder de Euro 6 subsidie te hoeven missen. De aangeboden leasecontracten zijn inclusief Start en Drive reparatie- en onderhoudscontract, assurantie- en houderschapsbelasting en een jaarkilometrage van 120.000.

Daarnaast introduceert Renault Trucks een Diamond Edition voor zowel de Renault Premium Route als de Renault Magnum. Deze limited edition bestaat uit het ‘Fleet Economy Pack’, ‘Comfort Pack’ en als extra het ‘Diamond Edition Pack’. Het ‘Diamond Edition Pack’ bestaat uit side skirts, een kleur naar wens (non metallic) en de unieke, stoere Diamond Edition Striping en is verkrijgbaar voor een meerprijs van 2.500 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer