Renault truckdealer opent tweede vestiging • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Renault truckdealer opent tweede vestiging

Renault Trucks dealer Truckservice Jager heeft een tweede vestiging in Groningen geopend. Een positieve ontwikkeling voor de Renault Trucks klanten in deze regio in deze tijden van crisis en na het wegvallen van de activiteiten van Verheijen bedrijfswagens. Truckservice Jager is al 35 jaar partner van Renault Trucks in het noorden van het land.

Renault Trucks de JagerBestaande klanten in deze regio kunnen terecht op het voor hen vertrouwde adres in Groningen. Directeur Bonne Hylkema: “De bestaande locatie voldoet aan al onze eisen en is goed bereikbaar. De garage beschikt over de modernste apparatuur voor reparaties en onderhoud aan voertuigen van Renault Trucks – zowel lichte bedrijfsvoertuigen als het zwaardere gamma – maar ook andere merken. Uiteraard kan men ook voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte voertuigen bij ons terecht.”

Truckservice Jager is een familiebedrijf met een rijke historie met inmiddels de vierde generatie aan het bewind. Ruim 80 jaar geleden is het bedrijf gestart als een transportbedrijf in St. Johannesga, Friesland. Na een aantal jaren kwam daar een kleine werkplaats bij en na dealerschappen van onder andere Magirus-Deutz is het bedrijf in 1976 officieel Renault Trucks dealer geworden.

Truckservice Jager staat in Friesland bekend om haar hoge mate van service en klanttevredenheid.
Om optimaal te beantwoorden aan de vervoersbehoeften van bestaande en nieuwe klanten, biedt Truckservice Jager een waaier van diensten aan, zoals een 24-uursservice, reparatie- en onderhoudscontracten, financiële diensten en verhuuractiviteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer