Ga naar hoofdinhoud

Renault Trucks accentueert brandstofbesparing

De Renault stand zal in het teken staan van brandstofbesparing met All For Fuel Eco. Maar ook aandacht voor de vernieuwde Renault Master en een Renault Premium Route Diamond Edition.

Renault TrucksOnder de noemer All For Fuel Eco presenteert Renault Trucks het Optifuel Programma, dat bestaat uit Optifuel Training en Optifuel Infomax. De training maakt de chauffeur bewust van de mogelijkheden van economisch rijden en resulteert in een veiligere en milieuvriendelijkere rijstijl. Het Optifuel Trainingsprogramma is officieel erkend en vertegenwoordigt zeven van de te behalen 35 punten in het kader van de Europese richtlijn voor verplichte nascholing vakbekwaamheid. Met Optifuel Infomax vergelijkt de wagenparkbeheerder eenvoudig de prestaties van de verschillende trucks binnen het wagenpark én die van de chauffeurs. Met de garantie dat men snel in kan grijpen als zich bijzonderheden voordoen.

Renault Trucks introduceert verder de Diamond Edition, een limited edition van de Renault Premium Route. De ‘Diamond Edition’ bestaat uit het voertuig, inclusief Fleet Economy Pack, Comfort Pack en als extra een Diamond Edition Pack. Alle drie de packs zijn ook los verkrijgbaar. Het Fleet Economy Pack bevat onder andere de nieuwe Optiroll functionaliteit, waarmee de rijsnelheid wordt aangepast voor een optimale balans tussen koppel en rendement. Tenslotte geeft het Diamond Edition Pack de Renault Premium Route een opvallend door een striping die verkrijgbaar is in twee kleuren en toepasbaar is op iedere kleur.
Renault Master

Naast de Premium Route Diamond Edition, kunnen bezoekers ook kennis maken met de vernieuwde Renault Master. Deze is technisch fors veranderd. Door de aandrijflijn te optimaliseren is de nieuwe Renault Master naar zeggen van Renault tot 12 procent zuiniger dan zijn voorganger. De technische verbeteringen zijn onder andere: Start & Stop systeem, nieuw ontwikkelde servopomp, EGR  uitlaatgasrecirculatie, banden met een lage rolweerstand, , ESM (Energy Smart Management) gestuurde dynamo, nieuwe oliepomp met thermostaat (optimale motorsmering).

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer