Renault Trucks breidt salesteam uit • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Renault Trucks breidt salesteam uit

Pal na de verkiezing van de Renault T tot International Truck of the Year 2015 is het commerciële team van Renault Trucks Nederland uitgebreid met Tobias van Lieshout en Maarten Broens, beiden in de functie van Manager Truck Sales.

 

Tobias van LieshoutSamen geven zij leiding aan het sales team van Renault Trucks Nederland en rapporteren aan Cees Jan Steenstra, COO. Tobias is verantwoordelijk voor regio Zeeland, Brabant en Limburg en geeft daarnaast leiding aan het nationale fleetsales team. Maarten geeft leiding aan het sales team in de rest van Nederland.

 

Tobias van Lieshout (38) heeft sinds 1998 ervaring in deze branche. Zijn laatste functie was Dealer Sales Manager bij Volvo Trucks Nederland. “Renault Trucks heeft een enorm groeipotentieel en ik wil hier graag mijn bijdrage aan leveren”, aldus Tobias.

 

Maarten BroensMaarten Broens (40, rechts) heeft 20 jaar sales ervaring in de bedrijfswagens, onder andere bij Ford Nederland, Mercedes-Benz en Volvo Truck-dealer Van der Linden van Sprankhuizen. Maarten: “Het nieuwe gamma van Renault Trucks bestaat uit uitstekende producten die, gecombineerd met een goede service van ons dealernetwerk, een geheel vormen om trots op te zijn. Ik weet zeker dat de transportsector nog veel van Renault Trucks gaat horen.” 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer