Renault Trucks T-Drive voor De Greef Transport • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Renault Trucks T-Drive voor De Greef Transport

De Greef Transport uit Renswoude heeft onlangs de eerste Renault-truck aangeschaft. Het betreft een Renault Trucks T-Drive 4×2 met 460 pk. Vooral de lage exploitatiekosten van het T-Drive concept en de compleetheid van de truck waren voor De Greef redenen voor Renault Trucks te kiezen. Het voertuig wordt ingezet voor het vervoer van vloeibare veevoeder en werd geleverd door Harbers Trucks uit Barneveld.

IMG_0214De Renault Trucks T 4×2 van De Greef Transport heeft 460 pk. Het betreft een speciale T-Drive operational lease uitvoering inclusief een WA en volledig casco verzekering. Ook alle voorgeschreven reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zijn inbegrepen. Daarnaast beschikt het voertuig over Optifleet: Renault Trucks’ brandstofbesparende wagenparkbeheersysteem.

Vooral de lage exploitatiekosten van het T-Drive concept en de compleetheid van de truck waren voor De Greef redenen voor Renault Trucks te kiezen. Daarnaast speelde de relatie met de Renault Trucks-verkoper en het vertrouwen in het product en de organisatie een grote rol. “Wij vinden het als bedrijf erg belangrijk om kwaliteit te leveren. Aankoop van het juiste materiaal is hierin uiteraard cruciaal. Daarbij houden we rekening met milieu-eisen. Bovendien speelt het rendement dat een truck oplevert voor ons een grote rol. De Renault Trucks T-Drive valt goed binnen deze voorwaarden. De truck heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, een gunstig brandstofverbruik en lage exploitatiekosten”, verklaart George de Greef, verantwoordelijk voor planning en kwaliteit bij De Greef Transport.

Vooral de compleetheid van de T-serie en dan met name van het T-Drive concept heeft De Greef Transport in positieve zin verrast. “Het is een erg complete truck met een comfortabele en ruime cabine. Binnen het Renault Trucks T-Drive concept valt bovendien Optifleet. Hiermee kunnen we de voertuigen volgen op het gebied van brandstofverbruik, stationair draaien en het gebruik van cruise control”, legt George de Greef uit.

De Greef Transport bestaat sinds 1954. Het familiebedrijf startte ooit met één tractor en een kar en is in ruim zestig jaar tijd uitgegroeid tot een modern transportbedrijf met meer dan 20 transporteenheden. Als GMP-gecertificeerd bedrijf richt De Greef Transport zich volledig op het vervoer van vloeistoffen ten behoeve van de diervoederindustrie. Daarnaast verzorgt het bedrijf ook stukgoedvervoer. Vanuit het centraal gelegen Renswoude bedient De Greef Transport mengvoederbedrijven en veehouderijen binnen een straal van 1000 kilometer: voornamelijk in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer