Renault Trucks T-Drive voor SDB • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Renault Trucks T-Drive voor SDB

Eigen rijder Henny Schaay nam onlangs een Renault Trucks T-Drive in gebruik. Vooral de verwachte totale exploitatiekosten van de truck waren een belangrijke reden om te kiezen voor Renault Trucks. De 4×2 trekker werd afgeleverd door Renault Trucks-dealer Van Dijk Culemborg.

660_2015_SDB_Transport_Beusichem_005In september 2007 startte Henny Schaay met SDB Transport. “Ik had alle papieren en stond eigenlijk voor de vraag of ik weer voor een baas wilde gaan werken of echt voor mijzelf. Het werd het laatste en eigenlijk heb ik daar geen spijt van. Mijn eerste auto was een Renault Premium. Ik heb er acht jaar en ruim 830.000 kilometer mee gereden. Uitstekend geschikt voor mijn werk. Het besluit om over te stappen op een nieuwe Renault Trucks T was het feit dat er onkosten zaten aan te komen. Zeker als eigenrijder moet je kijken naar de exploitatiekosten en de te verwachte kosten. De conclusie liet geen twijfel, het aanbod van Renault Trucks, in de vorm van T-Drive, waarbij alles inzichtelijk is en je voor één maandbedrag de komende drie jaar weet waar je aan toe bent, maakte de overstap naar een nieuwe truck mogelijk.”

De Renault Trucks T 430 4×2 is voorzien van Optidriver automatisch schakelende versnellingsbak en diverse opties zoals Lane Departure Warning. “Het is een complete truck, waarbij ik nu al, na twee weken, zie dat het verbruik lager is dan dat van zijn voorganger. Hoewel het kort dag was, tussen het besluit en de aflevering zat weinig tijd, is door de dealer Van Dijk Culemborg keurig werk geleverd. Ik had daar direct een goed gevoel, het is een familiebedrijf en dat merk je.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer